Born a scorpio, studied philosophy of science, love photography, decor, fashion, goth music, travelling, live in greece, wish it was uk, fairies do exist ;-)

Friday 27 June 2014

Eject festival 25/06/14 Πλατεία Νερού – Φάληρο

Το Eject festival γιόρτασε τα 10α του γενέθλια με εντυπωσιακά ονόματα της rock και της ηλεκτρονικής μουσικής: Kasabian, Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner, Darkside... 

καθώς και Brightside και Inconsistencies. 



Αν και αρκετά νωρίς στο line-up και με τον ήλιο ακόμη ψηλά. η πλατεία νερού γέμισε απ' τα αγαπημένα τραγούδια των White Lies.



Το μεγάλο ελληνικό κοινό των editors, απόλαυσε (...απολαύσαμε), τη μπάντα του Tom Smith και την οικεία αν και ιδαίτερη σξηνική του παρουσία. Τραγούδια ύμνοι που όλοι ήξεραν τους στίχους.
Το απολαύσαμε πολύ, νομίζω κι αυτοί.




















Οι ήχοι των Darkside συνόδευαν ατμοσφαιρικά την αναμονή μας για τους Kasabian...
έως ότου συνέβει το αναμενόμενο, οι Kasabian βγήκαν δυνατά στη σκηνή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκαναν τους πάντες να χοροπηδούν στους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών.

Η μπάντα από τό Leicester γιόρτασε επί σκηνής τα 10 χρόνια του Eject αλλά και της δικής της δισκογραφικής παρουσίας επιβεβαιώνοντας και πάλι 2 χρόνια μετά το γιατί δοξάζονται τόσο οι live εμφανίσεις τους!










Η Detox events διοργάνωσε πραγματικά μια απίστευτη επετειακή μουσική βραδιά για τα 10 χρόνια του Eject, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τα standards για το επόμενο.


0 comments:

Post a Comment